Više o zaposlenima

Pozovite: 011/ 3168 343 ili 3168 344

Predstavljamo vam naš tim

Jane Chen

Jane Chen

CEO i vlasnik kompanije. Preko 20 godina iskustva u biznisu na tržištu Srbije, Kine i drugih zemalja. Otvaranjem predstavništva u Beogradu početkom 1997. godine, na našem tržištu upamćena je kao pionir u razvijanju srpsko-kineske poslovne saradnje.Tokom punih 20 godina uspešnog rada, kompanija je postala jedan od najvećih uvoznika iz Kine i predstavila par novih brendova (DelGreen i JCC).

  • Poznavanje srpskog i kineskog tržišta

  • Preko 20god iskustva u biznisu

  • Znanje kineskog jezika

Lanying Zhang
Import (China)
"My primary duty is to organize import of various goods from China. I have an excellent knowledge of Chinese market and over 20 years of experience with importing to Serbia. If you have some questions, please contact me in English "
Lanying Zhang Import chief
Višnja Bostandžić
Menadžment
"Moje znanje kineskog jezika, dobro poznavanje kineskog tržišta i višegodišnje iskustvo na visokim menadžment pozicijama u Srbiji su garancija da će svaki upit vezan za pronalaženje i uvoz neke robe iz Kine biti kvalitetno obradjen"
Danilo Tvrdišić
Menadžment
"Ja sam specijalista za sve vrste štampe tako da mogu da budem dragoceni izvor saveta marketing menadžerima pri planiranju uvoza raznih proizvoda za promociju. Ukoliko vam treba stručan savet u vezi štampe i brendiranja, tu sam za Vas"
Danilo Tvrdišić Direktor komercijale
Zorana Plenča
Finansije
"Kao diplomirani ekonomista sa iskustvom od 10 godina, mogu da pružim dragocene savete našim klijentima u vezi finansija. U kompaniji J. Chen Corporation sam takodje zadužena i za sve poslove vezane za knjigovodstvo"
Zorana Plenča Finance manager
Nenad Bogdanović
Logistika
"Već punih 20 godina sam u kompaniji J. Chen Corporation zadužen za sve poslove skladištenja i transporta. To bogato iskustvo je garancija da mogu da budem od pomoći ukoliko vam pri uvozu trebaju saveti vezani za logistiku i transport"
Saša Nenadov
Web / IT
"Ja sam zadužen za sve poslove web dizajna, SEO i online marketinga. Ukoliko želite da podignete novi web shop ili želite da budete broj 1 na Google za sve te nove proizvode koje uvozite preko nas, slobodno nam se obratite za savet"
Saša Nenadov Webmaster

POSLOVI KOJIMA SE BAVIMO

Kompletna usluga pri uvozu uz Kine

Usluga uvoza iz Kine

Saveti i konsultacije, pronalaženje robe u Kini, pregovori, carinjenje, špedicija, transport
Reklamni materijal

Reklamni materijal

Sve što je potrebno za kvalitetnu promociju i reklamiranje vašeg brenda, proizvoda ili firme
Skolski pribor i materijal

Školski pribor i torbe

U našoj ponudi je više proizvoda za školu, a imamo i svoj sopstveni brend Delgreen
Kancelarijski materijal

Kancelarijski pribor

Nudimo sve vrste potrošnog materijala za moderne kancelarije (fascikle, pečati, folije...)