Info za marketing i brend menadžere

Pozovite: 011/ 3168 343 ili 3168 344

Sveže marketing ideje

Poštovane kolege, u modernom svetu marketinških i promotivnih aktivnosti utrkujemo se ko će osmisliti zanimljivije i unikatnije pristupe klijentima.

"Nemojte ostati zaglavljeni i oslanjati se na istu taktiku godinu za godinom. Stalno smišljajte nove ideje zato što se ukusi i razmišljanja vaše ciljne grupe menjaju mnogo brže nego što Vi mislite. Vrlo lako ćete zaostati za konkurencijom ukoliko ne pratite moderne trendove" John Rampton (online preduzetnik i CEO kompanije Due)

Ako ste u potrazi za idejama ili ste već sve osmislili te tražite proizvode kojima ćete svoje ideje sprovesti u delo, naš tim vam je na raspolaganju da pripremi ponudu artikala koji se do sada nisu plasirali na tržištu Srbije i regiona.

"Uvek težite da nadjete neobičan način za marketing vašeg biznisa. Na taj način ćete steći prednost i imati veće šanse za napredovanje u odnosu na ostale koji to još uvek nisu otkrili." Hiten Shah (suosnivač i bivši CEO Kissmetrics)

Mi smo spremni da sa Vama podelimo iskustva, kako su kolege na drugim tržištima Evrope i sveta osmislile promotivne aktivnosti za svoje brendove, kakvi su bili rezultati i kako Vam ta iskustva mogu pomoći na domaćem tržištu.

PRIMERI REKLAMNIH PROIZVODA