O uslugama uvoza iz Kine

Pozovite: 011/ 3168 343 ili 3168 344

Uvoz iz Kine - lako i profesionalno

Ovaj sajt je namenjen svim preduzetnicima i firmama koje žele da prošire svoje poslovanje i da izvrše uvoz (samostalno ili preko nas). Namera nam je da poslovne kontakte, iskustvo i poznavanje Azijskog tržišta koje smo sticali u prethodnim godinama podelimo sa Vama, a sve to u cilju razvoja preduzetništva i poslovanja u Srbiji.

Pokrivamo sve grane lake industrije. U mogućnosti smo da Vam obezbedimo sirovine kao i gotove proizvode iz:

 • prehrambene
 • tekstilne
 • industrije kože i obuće
 • lake hemijske industrije
 • industrije celuloze i papira


Kako bi podstakli razvoj domaće proizvodnje u Srbiji, spremni smo da Vam pomognemo da u Kini pronadjete najadekvatnija tehnička rešenja za:

 • linije za pakovanje različitih proizvoda
 • proizvodnju pelena i higijenskih uložaka
 • proizvodnju toalet papira i ubrusa
 • postrojenja za reciklazu pet ambalaže i papira
 • proizvodne linije za prehrambenu industriju
 • štamparske pogone
 • montažne poslovne objekte, montažne hale

Pored gore navedenih tehničkih rešenja možemo Vam obezbediti i repromaterijal i sirovine neophodne za Vašu proizvodnju.

Klijentima koji se odluče za uvoz iz Kine preko nas obezbeđujemo svu potrebnu tehničku on-line podršku, nabavku rezervnih delova i potrošnog materijala.

Za prerađivačke i proizvodne pogone možemo obezbediti dolazak specijalno obučenih tehničara iz Kine, koji će pogon namontirati, pustiti u rad i obučiti Vaše osoblje za rad na pogonu.

S obzirom da se deo naše kompanije u Kini bavi i poslovima vezanim za gradjevinarstvo, pored uvoza montažnih poslovnih objekata možemo vam takodje ponuditi i uvoz kvalitetnih i jeftinih montažnih kuća za stanovanje.
Puna podrška
Puna podrška
Klijentima koji se odluče za uvoz iz Kine preko nas, obezbeđujemo tehničku on-line podršku, nabavku potrebnih rezervnih delova i potrošnog materijala.
Pomoć i saveti za uvoz
Sveža ideja
Sveže ideje
Naš tim je na raspolaganju da vam pruži zanimljive ideje i relevantna iskustva kako da poboljšate poslovanje uvozom neke robe ili repromaterijala iz Kine.
Ideje i predlozi za uvoz
20 godina iskustva
Iskustvo
Kao dugogodišnji uvoznici promo i školskog materijala, uvezli smo stotine kontejnera robe iz Kine tako da smo prava adresa za sve vaše uvozničke potrebe.
U Srbiji od 1997 godine
sediste u kini
Kina je naš dom
Mi smo korporacija kojoj je sedište u Kini i poslovanje na srpskom tržištu je samo deo naših poslovnih aktivnosti.
U Kini poslujemo već 30 godina

Šta nudimo


20 godina iskustva

Poslujemo na tržištu Srbije i regiona od 1997 kao jedan od najvećih uvoznika. Naš profesionalni tim je organizovao uspešan uvoz i carinjenje stotine kontejnera robe iz Kine.


Kancelarija u Kini

Naša kompanija poseduje i kancelariju u Kini, sva poslovna komunikacija sa dobavljačima se obavlja na kineskom jeziku tako da je to ogromna prednost u poslovanju.


Briga o klijentima

Klijentima koji se odluče za uvoz preko nas, obezbeđujemo tehničku on-line podršku, nabavku rezervnih delova i potrošnog materijala. Zadovoljan klijent je najbolja preporuka.

Zašto izabrati nas

Potpuna briga o vašim potrebama
Klijentima koji se odluče za uvoz preko nas obezbeđujemo tehničku on-line podršku, nabavku rezervnih delova i potrošnog materijala.
Pružamo svu potrebnu tehničku podršku
Za prerađivačke i proizvodne pogone možemo obezbediti dolazak specijalno obučenih tehničara iz Kine, koji će pogon namontirati, pustiti u rad i obučiti Vaše osoblje za rad na pogonu.
Možemo vam predložiti nove ideje
Ako ste u potrazi za idejama, naš tim Vam je na raspolaganju da na osnovu bogatog ranijeg iskustva pripremi ponudu artikala koji se do sada nisu plasirali na tržištu Srbije i regiona.
Na raspolaganju vam je naše iskustvo
Spremni smo da sa Vama podelimo iskustva, kako su kolege na drugim tržištima Evrope i sveta osmislile promotivne aktivnosti za svoje brendove, kakvi su bili rezultati i kako Vam ta iskustva mogu pomoći na domaćem tržištu.
Nudimo fer i poštenu saradnju
Veliki je broj pojedinaca koji se u online trgovini predstavljaju kao firme (sa odličnim web prezentacijama), a stvarne namere su da vas prevare i na lak način dođu do novca. Zato smo mi tu, da podelimo najbolje iz naše dve zemlje (Srbije i Kine) u cilju uspešnog razvoja i kvalitetnijeg poslovanja.
Komunikacija na srpskom i kineskom
Svaki početak je težak i visokorizičan posebno kada je u pitanju nepoznato tržište. Mogućnost da se u on-line komunikaciji pogreši je velika. Naša prednost je u tome što sa domaćim klijentima detalje dogovaramo na srpskom jeziku, a detaljnu komunikaciju sa potencijalnim partnerima u Kini obavljamo iz naše kineske kancelarije.

PRIMERI PROIZVODA KOJE UVOZIMO